روانکاری ایمن بلبرینگ های صنایع غذایی
صنایع غذایی نیاز به روش های روانکاری و تعمیر و نگهداری دقیق دارند زیرا آلودگی تصادفی منجر به توقف یا از بین رفتن محصول می شود و عملکرد بلبرینگ ها به روانکاری کاربران متکی است به همین دلیل لازم است روانکاری به درستی انجام شود و با توجه به اینکه در هر لحظه نمی توان متوجه شد چه مقدار گریس در یک بلبرینگ وجود دارد، زیرا درزگیرها یا سپرها مانع دید می شوند روانکاری جامد یک شیوه های مناسب برای صنایع غذایی می باشد. عملکرد روانکاری به چندین متغیر بستگی دارد: رطوبت بیش از حد، آلودگی، ویسکوزیته نادرست، ناسازگاری، مقدار بیش از حد یا کم روانکاری. این موارد و سایر مسائل عملیاتی در 80 درصد از خرابی های زودرس نقش دارند.
از مزایای روانکاری جامد می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1. از نظر شیمیایی غیرفعال هستند و می توانند در محیط های خورنده کار کنند.
2. حداقل آلودگی را دارند که این مزیت برای صنایع غذایی بسیار مهم میباشد.
3. می توانند برای زمان طولانی در یک مکان ثابت باقی بمانند.
4. در دماهای خیلی بالا یا سرمای شدید قابل استفاده هستند.
5. می توانند در شرایط خلا استفاده شوند.