بلبرینگ برای صنایع مواد غذایی نیاز به روش های روانکاری دقیقی دارند و با استفاده از روش های صحیح تعمیر و نگهداری خطا های احتمالی صفر می شود، آلودگی تصادفی اغلب توقف یا از بین رفتن محصول را موجب خواهد شد و روانکاری به موقع بلبرینگ ها از آسیب های احتمالی و در نهایت توقف ناگهانی دستگاه ها جلوگیری خواهد کرد به ویژه روانکاری کاملاً به کاربران وابسته است.
عملکرد گریس به چندین متغیر بستگی دارد:
1. ناسازگاری، یا بیش از حد یا کمتر گریس کاری
2. ویسکوزیته نادرست
3. رطوبت بیش از حد
4. آلودگی
این عوامل و سایر مسائل عملیاتی در 80 درصد از خرابی های زودرس نقش دارند
مزایای روانکاری جامد جلوگیری از موارد زیر میباشد :
1. خطر خطای کاربر
2. خطر خرابی بلبرینگ
3. آلودگی و توقف تولی